Over mij

Hallo, mijn naam is Natasja Workel en welkom op de website van mijn nagelstudio Finger Fashion. (Hierboven op de foto ziet u mij met 1 van mijn hondjes Storm)

Mijn eerste nagelopleiding heb ik gevolgd in 2010. Op dat moment droeg ik zelf kunstnagels omdat ik een enorme nagelbijter ben, en de styliste waar ik toen kwam gaf ook een nagelopleiding. Aangezien ik op dat moment net was gescheiden en met mijn leven een andere richting op wilde ben ik dat gaan doen. In die tijd was de salon vooral kleinschalig naast mijn andere werkzaamheden. In de loop der jaren wilde ik toch wat meer kennis opdoen van de nieuwe modellen en technieken dus heb ik besloten om nogmaals een opleiding te gaan volgen maar dan wel eentje waar meer zaken aan bod kwamen. In 2017 heb ik dus de proffesional alround opleiding gevolgd bij BYou cosmetics, dit is een opleiding in sneltreinvaart omdat je als reeds gediplomeerd nagelstyliste al wel een basiskennis hebt. Hiervoor ben ik in oktober 2017 geslaagd en heb ik een bak aan extra kennis vergaard. Nu in oktober 2019 is het daarom eindelijk tijd om mij volledig op mijn salon te richten.

De komende jaren wil ik mij blijven ontwikkelen in dit mooie vak en ben ik van plan nog vele uitdagende trainingen te gaan volgen, maar vooral wil ik u hele mooie nagels geven! Op mijn contact pagina kunt u zien op welke momenten u een afspraak kunt maken of hoe u mij een bericht kunt sturen. Op de foto’s pagina ziet u voorbeelden van mijn werk en bij behandelingen kunt u vinden wat er allemaal mogelijk is in mijn salon.

Hopelijk ga ik u snel ontmoeten bij Finger Fashion!